3 Meest gestelde vragen over het scheiden van (rest)afval (diftar)

Home > Inwoners > Actualiteiten > 3 Meest gestelde vragen over het scheiden van (rest)afval (diftar)

3 Meest gestelde vragen over het scheiden van (rest)afval (diftar)

Hoe werkt het gratis omruilen van de container?

Van 1 januari tot 30 juni 2019 kunt u gratis één keer uw groene, blauwe of grijze container omwisselen van groot naar klein of andersom. Vul hiervoor het 'formulier omwisselen of (extra) afvalcontainer' in.

Waar kunnen baby- en incontinentieluiers naar toe

Baby- en incontinentieluiers kunt u gratis inleveren bij de Milieustraat aan de Hopeseweg 3. De speciale zakken hiervoor zijn gratis te verkrijgen bij de Milieustraat en de receptie van het gemeentehuis aan de Stationsweg 389a.

Door een ziekte heb ik veel restafval (stomapatiënt o.a.). Welke regeling is hiervoor?

De gemeente is bezig met een regeling voor huishoudens die vanwege medische redenen veel restafval hebben. Wilt u hierover op de hoogte worden gehouden, geef dan uw naam en contactgegevens door aan de gemeente.

Meer vragen en antwoorden vindt u op onze website. Staat uw vraag hier niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via (033) 277 23 24.