Verbouwing begane grond gemeentehuis

Home > Inwoners > Actualiteiten > Verbouwing begane grond gemeentehuis

Verbouwing begane grond gemeentehuis

Vanaf 10 december wordt gestart met de verbouwing van de begane grond van het gemeentehuis. De werkzaamheden worden uitgevoerd door bouwbedrijf Robu B.V. uit Woudenberg. Eind februari is de verwachting dat de werkzaamheden afgerond zullen zijn.

Locatie Burgerzaken & receptie

Voor de periode van 3 december tot en met eind februari worden burgerzaken en de receptie gehuisvest in de Villa (Stationsweg 389A). Wanneer u het parkeerterrein van het gemeentehuis op komt, staat met bebording aangegeven waar de ingang van de receptie en burgerzaken is. De openingstijden van burgerzaken en de receptie wijzigingen niet.

Begin maart/april van volgend jaar zijn wij van plan een open huis te organiseren, zodat de inwoners van de gemeente Scherpenzeel de nieuwe inrichting kunnen bewonderen.