Veteranenbijeenkomst Scherpenzeel samen met buurgemeenten

Home > Inwoners > Actualiteiten > Veteranenbijeenkomst Scherpenzeel samen met buurgemeenten

Veteranenbijeenkomst Scherpenzeel samen met buurgemeenten

Aan de Veteranenbijeenkomst op 16 november namen dit jaar 32 veteranen deel uit de gemeenten Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg. De bijeenkomst werd gehouden in Restaurant De Dennen in Renswoude met als thema ‘Elkaar ontmoeten’. In aanwezigheid van familie en drie burgemeesters kregen de genodigden onder meer een presentatie van de heer De Ru. Hij heeft gediend in Nieuw-Guinea en vertelde over zijn ervaringen aan de hand van foto’s.

Deze keer lag de gezamenlijke organisatie in handen van de gemeente Renswoude. Volgend jaar zal de gemeente Woudenberg het programma organiseren. En zo verder.

Burgemeester Corry van Rhee Oud Ammerveld noemde de bijeenkomst succesvol met geanimeerde gesprekken en gaf een pluim aan de organisatie.