Medewerker Burgerzaken (18 per week)

Home > Bestuur > Vacatures > Medewerker Burgerzaken (18 per week)

Medewerker Burgerzaken (18 per week)

Dit item is verlopen op 06-07-2019.

Vanwege vertrek van een medewerker zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kandidaat voor de functie van

Medewerker Burgerzaken

18 uur per week

Wie zijn wij?

In Scherpenzeel wonen ruim negenduizend inwoners in een prettig groene omgeving.   Het werkklimaat in onze gemeentelijke organisatie met 79 medewerkers is aangenaam. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid met ruimte voor elkaars ideeën. Onze kernwaarden zijn dienstverlenend, krachtig en betrokken.

De afdeling

De organisatie van de gemeente Scherpenzeel bestaat uit een drietal afdelingen; Bedrijfsvoering, Gemeentewinkel en Ruimte & Groen. Onder Gemeentewinkel vallen alle publieksgerichte onderdelen van de gemeente, zoals Burgerzaken, Receptie, Secretariaat, Sociaal domein en Belastingen.

Wat zijn je werkzaamheden?

In deze functie werk je samen met je collega’s aan alle voorkomende zaken op het gebied van reisdocumenten, rijbewijzen, de basisregistratie personen, burgerlijke stand, adres- en identiteitsfraude. Je informeert de burger over de producten en diensten van de gemeente en geeft passend advies. Door alle ontwikkelingen in het vakgebied burgerzaken gaat het in de kern niet langer alleen om standaard baliewerkzaamheden, maar ben je ook bezig met de meer bijzondere en complexere zaken.

Wat vragen wij van je?

Als medewerker bij de afdeling Burgerzaken ben jij het visitekaartje voor onze gemeente. Je staat onze klanten vriendelijk te woord.
Samen met het team zorg je ervoor dat onze inwoners de afdeling als prettig en dienstverlenend ervaren. Je bent een enthousiaste en ambitieuze persoonlijkheid, die bij voorkeur ervaring heeft in de functie van medewerker burgerzaken. Je staat stevig in je schoenen en houdt van het contact met mensen. Je functioneert op MBO+ niveau.

Daarnaast ben je digitaal vaardig en in staat om te gaan met complexe situaties. Met jouw ervaring bij burgerzaken help je het team om de kwaliteit van de dienstverlening naar een nog hoger niveau te brengen.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een afwisselend werkpakket in een collegiale en informele werksfeer. Het salaris voor deze boeiende functie is, afhankelijk van je vaardigheden, opleiding en werkervaring.

De functie is indicatief gewaardeerd in salarisschaal 7 van de CAR-UWO. Dit is maximaal € 2.986,00 bij een 36-urige werkweek met peildatum 1 januari 2018.
Bovenop je maandelijkse salaris beschik je over een Individueel Keuzebudget van 17,05%. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, er vakantie uren van te kopen, enzovoort.
De werktijden zijn van maandag- tot en met donderdagochtend en regelmatig op maandagavond (tot 20.00 uur).

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Schriftelijk reageren kun je tot uiterlijk tot 5 juli 2018 via het onderstaande emailadres van de gemeente Scherpenzeel: werkenin@scherpenzeel.nl en onder vermelding van het vacaturenummer: 2019-10.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met mevrouw Dorothe Wissink, interim afdelingshoofd Gemeentewinkel en. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer (033) 277 23 24.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.